Etiketter

onsdag 2. mai 2012

52 hverdagsturer tur 18 MJUHAUGTUREN

For å komme a jour er det bare å henge i. Nå som det er blitt en offisiell konkurranse og er det bare å henge i!!

Dette er jo kjente trakter og ikke langt hjemmefra. Typisk da at jeg glemte å ta med fotoapparatet for å dokumentere denne flotte kveldsturen langs Hafrsfjorden og over til Hålandsvatnet. Fikk med oss en flott solnedgang i havet utenfor Tanangerbrua!

Vi får skylde på langhelga, men det er nok kommunen som ikke har hatt tid til å sette opp stolper for oss oppi skogen. Men de som har merket har hatt en lur ide med rød spraymaling på bakken. Den viste vei der det ikke var noe å henge merker i. Men obs obs, ett av de merkene er allerede sparket unna av uvitende turgåere som sikkert ikke syntes noe om rødmaling på bakken. Men siden vi hadde kartet med visste vi hvilken retning vi skulle i, og valgte rett i stikrysset.

Fra Hålandsvatnet og over til Hafrsfjorden igjen gå denne turen paralellt med min tur. Ser at her må det merkes litt nøyaktigere slik at det ikke blir tvil om hvilken tur som går hvor.

I går gikk vi tur 4, som da er min tur, men med en twist. Holder på å inkludere geocaching i turene. Mer om det i et annet innlegg. MEN vi bommet på en i går. Det vil si at vi fant den ikke. Siden vi gikk forbi samme sted denne kvelden, var det fristende å sjekke en gang til. Og jo da, der var den. Vi hadde bare ikke leita godt nok, eller kanskje hengt oss litt for mye opp i navnet på cachen. Kan hvertfall logge funn på denne som da altså ligger langs tur 4, men ble funnet på vei til tur 18. Dette kan bare bli mer forvirrende ettersom turene blir flere..........



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar