Etiketter

søndag 29. januar 2012

Merketur på lørdag


Hva er bedre enn
å ha en avtale om merking av en hverdagstur på en lørdag? Ikke vet jeg. Etter å ha vært med på å merke min tur sammen med ansvarlig for hverdagsturene, ble jeg sertifisert som utlært og satt til å merke en ny tur sammen med en fersk fadder. Fine greier!!!


Jeg kan i skrivende stund ikke si mer om hvilken tur og hvor vi var, for dette er en tur som ligger littegrann fram i tid. Været ble ikke fullt så bra som det var lovet, men bra nok i massevis for merking (det vil si, det regnet ikke!). Vi kom fort inn i rytmen med merking, og var stort sett enige om plassering. Der det var dissens, fikk løypefadderen dobbeltstemme. Vi var og enige om at denne gangen hadde kommunen vært flinke med plassering av stolper, men vi må be om en til.... Et annen kreativt innspill fra fadder under opplæring, var å ta kontakt med en huseier og spørre pent om lov til å skru opp et skilt på støygjerdet deres.


Legg merke til snøklokkene, i januar!




Jeg må nevne at de to løypemerkerene som var i aksjon i helga kjente hverandre litt fra før, men da i en helt annen setting. Fint å erfare at samarbeidet gikk fint og stemningen var upåklagelig under hele turen. Vi var og skjønt enige om at når det blir vår og sommer, bør merketeamet sette opp tempoet og merke turene som skal åpnes i oktober, november og desember. Merke men ikke navne, og gi navnelappene til respektive faddere for merking like før åpning. Det blir en helt annen opplevelse å merke når man ikke får neglesprett hver gang man tar av vottene.... Vi har hatt en flott tur, og vil legge inn forslag om at vi to får merke også andre turer sammen. Never change a winning team!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar