Etiketter

søndag 14. oktober 2012

52 hverdagsturer tur 35 MOSVANNSTUREN

Og så ble det knallfint høstvær. Og jeg skal på kveldsvakt. Det betyr at jeg får tid til en tur på formiddagen. Og jammen klarte jeg ikke få med meg avkommet og, hvertfall hu som er hjemme.....

Turen går jo rundt mosvannet....det gjør Tjensvollturen og. Men størstedelen av turen går ei anna sløyfe. Men en tur må jo hete Mosvannsturen, så hvorfor ikke. Dattera mi likte IKKE når turen gikk gjennom boligfelt, men ellers var hun fornøyd med å gå tur......sett bort i fra gnagsårene på grunn av dårlige tursko.

Oppe ved jernaldergården traff jeg på det første taggede skiltet siden vi startet med denne merkinga.

Synd at noen ser seg nødt til å delegge, men positivt at det er så lite av det. Vi gikk mot sola, og her oppe ved jernldergården mista vi stien. Vi skulle egentlig gått over haugen med de gamle husene. Istedenfor gikk vi rundt, men kom inn på stien igjen i krysset ved den økologiske gården. Her må fadder ut og bytte skilt og kan samtidig sjekke om det trengs mer merking eller om det bare var vi to som var uoppmerksomme (det hender!)

forbi ullanhaug og et stykke nedover gikk det bra, men så var vi på vidvanke igjen. Plutselig var vi nede ved en kraftstasjon, og stien skulle tatt av litt ovenfor. Vi valgte å gå veien bortover for å møte stien igjen. På kartet var det tydelig merket et friområde med grønt. Vi fant området, men ingen stimerking. Pussig. Gikk helt inntil og oppdaget at her har de satt et "barn leker" skilt OPPÅ vår merking. Her må definitivt merkes om!


Bildet tatt fra siden. streken er et skilt



Tilbake på Mosvannet....ender på vannet! hehehe


Det er med mye energi man kommer på jobb etter et par timer i høstsola!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar